Šport

Túži vaše dieťa zažiť radosť z hokeja? Teraz má jedinečnú príležitosť

Máte doma malého športovca alebo športovkyňu, ktorý túži objaviť čaro ľadového hokeja alebo len vyskúšať niečo nové? Cieľom podujatia „Deti na hokej“, ktoré sa v Piešťanoch uskutoční v nedeľu 22. septembra,  je ukázať chlapcom vo veku od 4 do 9 rokov a dievčatám vo veku od 4 do 10 rokov krásu a zábavu tohto dynamického kolektívneho športu.

Published

on

Reklama

 

Pod vedením skúsených trénerov si deti vyskúšajú prvé korčuliarske kroky a základné hokejové zručnosti v priateľskej atmosfére plnej zábavy. Na začiatok nie je potrebné vedieť korčuľovať. Stačí odvaha prihlásiť sa a chuť učiť sa nové veci.

Reklama

 

„Stačí vyplniť REGISTRAČNÝ FORMULÁR –  a prísť 22.9. o 15:00 na Zimný štadión v Pieštanoch. Vstup je zdarma, rovnako aj prvý mesiac tréningov. Tréningy budú bývať vždy v stredu o 16:15, v sobotu 8:15 a v nedeľu o 9:45. Pridajte sa k nám a buďte súčasťou hokejovej rodiny v Piešťanoch. Tešíme sa na vás! Viac informácií nájdete na stránke https://www.hkhavrani.sk/nabor alebo u našich trénerov Mgr. Filip Hudec 0903 393 869 a Mgr. Radoslav Kolník 0901 796 868,“ pozývajú piešťanskí hokejisti.

Reklama

Na akciu i tréningy je potrebné si priniesť prilbu (akákoľvek, napr. môže byť prilba na bicykel, lyžiarska), korčule, rukavice (môžu byť aj lyžiarske), chrániče lakťov a kolien (môžu byť aj in-line), hokejku, fľašu s vodou (čajom). Dieťa nemusí vedieť korčuľovať, tréneri ho to radi naučia.

-red-

Populárne články