Connect with us

Šport

Podujatie „Vyber si svoj šport“ trhalo rekordy návštevnosti

V sobotu 7. septembra sa uskutočnil už 5. ročník podujatia Vyber si svoj šport. Na deti z Piešťan a okolia čakala viac ako dvadsiatka zastávok, kde si mohli vyskúšať jednotlivé športy, ale napríklad aj poskytovanie prvej pomoci, či výrobu zaujímavých náramkov. Areál HS Centra praskal vo švíkoch, keď bolo registrovaných 300 detí a zhruba stovka si aktivity vyskúšala aj bez registrácie.

Published

on

Malí boxeristi na podujatí Vyber si svoj šport 2024
Reklama
„Išlo určite o najpočetnejší ročník zo všetkých. Ďakujeme každému kto prišiel a užil si deň naplno spolu s nami. Najväčšie ĎAKUJEM patrí klubom a organizáciám, ktoré chcú a pracujú s deťmi. Vaša príprava na akciu bola veľmi profesionálna,“ tešili sa po akcii organizátori OZ Happymove.

To sa zameriava na všeobecnú pohybovú prípravu detí. „Máme radosť, že sme odrazovým mostíkom mnohých mladých športovcov v našom meste. Pri organizovaní tejto akcie na to myslíme dvojnásobne. Veríme, že si mnoho detí v sobotu našlo ten svoj šport . V týždni budeme zdieľať prihlášky na naše krúžky na školách a škôlkach a postupne aj lyžiarske výcviky,“ informovali predstavitelia Happymove.

Deti mali v príjemnom slnečnom počasí príležitosť na jednom mieste na chvíľu sa stať malými tenistami, basketbalistami, bedmintonistami, boxermi, futbalistami, hádzanármi, veslármi, plavcami… Pod dohľadom zástupcov jednotlivých športových klubov sa okrem toho niečo dozvedeli a naučili o každom jednom športe.

Reklama

Ak ste nemohli prísť a radi by ste sa skontaktovali s niektorým z prezentujúcich sa účastníkov, môže tak urobiť napríklad prostredníctvom FB správy cez stránky jednotlivých klubov a združení, kde však nájdete aj priame kontakty:

Reklama

 

Fotogaléria z podujatia:

 

Všetky fotky v plnom rozlíšení nájdete tu.

-red- Foto: Maťo Hudcovič

Populárne články