Connect with us

Šport

Piešťany budú opäť inline

Published

on

Reklama

Podujatie pre korčuliarov, ktoré Bratislavčanom pravidelne spestruje voľné chvíle, sa po roku vráti aj do Piešťan. V sobotu 25. augusta večer na Námestí slobody stretnú milovníci pohybu na kolesách, aby sa vydali na 10 km dlhú jazdu mestom.

[singlepic id=17773 w=320 h=240 float=left]Hlavné ťahy aj menšie ulice budú aspoň chvíľu patriť iba im. Korčuliari a cyklisti týmto spôsobom poukážu na výhody týchto druhov dopravy. Podobné podujatia sa pod názvom Roller Bike Parade konajú vo veľkých európskych mestách už roky a čoraz obľúbenejšie sú už aj na Slovensku.

Reklama

Ich výhodou je, že organizátori nevyžadujú žiadnu registráciu ani poplatky. Nejde o súťaž, preto stačí včas prísť na dohodnuté miesto a pridať sa k ostatným.

[singlepic id=33905 w=320 h=240 float=left]Piešťanskí korčuliari a cyklisti majú dohodnuté stretnutie 25. augusta o 18.00 h na Námestí slobody. Najprv si budú môcť vyskúšať inline školu pre deti aj dospelých, potom si pozrú exhibíciu klubu i-riders a o 19.00 h sa vydajú na okružnú jazdu mestom – cez Floreát k stanici a späť do centra. Presúvať sa budú v sprievode polície a sanitky. Dopravu obmedzia iba dočasne, takže vodičov nečakajú žiadne uzávierky.

Reklama

Podujatie malo už vlani pozitívne ohlasy. Zúčastnilo sa ho 264 ľudí, tentoraz by mohol byť ich počet ešte vyšší. K tejto udalosti sa na Facebooku môžete pridať už teraz. Na videách a vo fotogalérii si môžete pozrieť ako to na PN-inline vyzeralo vlani.

REKLAMA
Camping Pullman - neseďte doma, príďte k nám

[youtube width=“520″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=xr6S7onMBdU[/youtube]

[youtube width=“520″ height=“350″]http://www.youtube.com/watch?v=nekHC0ocx6A[/youtube]

[nggallery id=1006]

Text: M. Palkovič Foto: Tomáš Hudcovič – hugophoto agency

Populárne články