Connect with us

Šport

Piešťanskí hádzanári víťazmi Beach Handball Tour

Published

on

Reklama

Slovenská séria turnajov v plážovej hádzanej vyvrcholila minulý víkend podujatím Beach Handball Zoška na prírodnom kúpalisku na Zochovej chate pri Modre. Na turnaji, ktorý bol zároveň Majstrovstvami Slovenska, si sily zmeralo 27 družstiev, 18 v mužskej a 9 v ženskej kategórii.
IMAG0300

Víťazstvo v turnaji a titul si vybojoval tím Balon´s Gang, ktorý vo finále zdolal družstvo Zepáár Astronautov z Piešťan 2:0. Tretie skončilo mužstvo Celé Zle!. Ďalší piešťanský tím Black & White obsadil siedme miesto. Za najužitočnejšieho hráča vyhlásili Michala Fázika (Zepáár Astronautov), najlepším brankárom bol Matej Jánošík (Balon´s Gang).
Zepáár Astronautov sa stali po minuloročnom druhom mieste, tento raz celkovými víťazmi série Beach Handball Tour 2013, keď na všetkých troch turnajoch hrali vo finále. Z Čunova a z Modry si odniesli druhé miesta a zo Senca prvenstvo. Úspech piešťanských hádzanárov podčiarklo mužstvo Black & White, ktoré v súčte umiestnení z troch turnajov obsadilo piate miesto.

Reklama

Konečné poradie série Beach Handball Tour 2013:
muži: 1. Zepáar Astronautov 61,2 bodu, 2. Celé Zle! 55,8, 3. Balon´s Gang 38,0, 4. Mýtnickí vlci 32,3, 5. Black & White 18,6, 6. Langoše 13,7

[nggallery id=2395]
Autor: ht Foto: Zepáár Astronautov

Reklama

Populárne články