Šport

Paráda 2024 – súčasťou bude aj Trnavská župná paralympiáda

V sobotu 5. októbra sa v Piešťanoch uskutoční 1. bezbariérový festival Paráda 2024 zároveň Trnavská župná paralympiáda. Akcia štartuje o 9:00 h a okrem športu sa môžete tešiť tiež na zaujímavé kultúrne spestrenie programu.

Published

on

Reklama

„Príďte ochutnať skvelú atmosféru športu, ktorú si slovenskí reprezentanti doniesli z Olympijských a Paralympijských hier v Paríži. Čaká na vás bohatý športový program, súťaže pre deti, na prezentačných stanoviskách možnosť vyskúšať si viacero športov v prítomnosti medailistov z hier v Paríži, pozývajú organizátori.

Návštevníci podujatia Paráda 2024 – Trnavská župná paralympiáda sa môžu zúčastniť tiež na turnajoch v paraveslovaní, paracyklistike a paralyžovaní.

„Určite sa oplatí zavítať aj do našej APPA zóny, v ktorej budú partneri APPA – Letmo, Velcon, Symtomedica a Trulik Medical Technology prezentovať svoje výrobky a služby veľkým aj malým parašportovcom, paralympionikom a iným zdravotne znevýhodneným (ale aj zdravým) účastníkom festivalu. Každý, kto v APPA zóne navštívi všetkých partnerov, bude zaradený do žrebovania o 10 atraktívnych cien – 2 x športové hodinky, 1 x slúchadlá, balíčky z e-shopu Senzima, merch APPA či merch APPkA,“ pridávajú info z Asociácie pomoci postihnutým.

Na záver sú pripravené hudobné vystúpenia Lucie Bujnovej, Barbory Piešovej a Karmen Pál-Baláž.

PROGRAM PARÁDY – 5.10.2024

9:00 – Otvorenie areálu a začiatok registrácie na športové turnaje
9:30 – Oficiálne otvorenie Parády 2024 na hlavnom pódiu, zapálenie paralympijského ohňa, príhovory
10:00 – Začiatok športových súťaží
10:30 – Sníček Hugo – detské hudobné vystúpenie
11:00 – Autogramiáda medailistov z Paralympijských hier Paríž 2024
12:00 – Vyhodnotenie športových turnajov
12:15 – Hudobný program: Lucia Bujnová, Barbora Piešová a Karmen Pál-Baláž
14:00 – Koniec Parády 2024

Vstup na PARÁDU je pre všetkých návštevníkov zdarma.

 

TS/red Foto: Archív

Populárne články

Exit mobile version