Šport

Hokejisti už s rovnakým počtom bodov ako vedúci Bardejov

Published

on

Reklama

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany cestovali na prvý zápas v roku 2012 do Prešova. Na sviatok Troch kráľov 6. januára sa im podarilo vyhrať na ľade HC Prešov 07 2:1 a v tabuľke prvej ligy majú po tomto zápase rovnaký počet bodov ako vedúci Bardejov.
[singlepic id=22006 w=320 h=240 float=right]V Prešove o víťazstve piešťanských hokejistov rozhodla prvá tretina, ktorú vyhrali 2:0. Prvý gól zápasu strelil Marek Lisoň, ktorému asistoval Marek Mihálik. V 16tej minúte využil presilovku Vladimír Urban, ktorému asistovali Ján Románek a Michal Peško. To však bolo so strany Piešťancov všetko. V ďalších dvoch tretinách prevzali iniciatívu domáci hokejisti. Celkovo počas nich poslali na brankára Jozefa Ondrejku 29 striel, kým hráči ŠHK 37 vystrelili len 15-krát. Za Ondrejkov chrbát sa  avšak  dostala len strela Vladimíra Kubusa na konci 26 minúty zápasu. O výsledku rozhodlo aj to, že Prešovčania nevyužili ani jednu z ponúknutých šiestich presiloviek.

Hokejisti Piešťan sa týmto výsledkom dotiahli v tabuľke prvej ligy na vedúci Bardejov, s ktorým majú rovnako 65 bodov. Najbližšie ich čaká v utorok 10. januára zápas v Topoľčanoch a potom v piatok 13. januára priamy súboj o prvenstvo v tabuľke proti HC Bardejov na domácom ľade.

Reklama

Autor: ht Ilustračné foto: Tomáš Vajsábel

Reklama

Populárne články