Connect with us

Šport

Hokej: Piešťanci prehrali vo Zvolene po nájazdoch, 1. apríla budú mať hostia mečbal

Published

on

Reklama

Piaty semifinálový duel slovenskej hokejovej extraligy medzi Zvolenom a Piešťanmi sa hral  v sobotu 30. marca vo Zvolene. Stav série pred týmto duelom bol 2:2. Víťazné mužstvo z tohto zápasu získalo mečbal, a tak bolo o čo hrať. Piešťanci prejavovali väčšiu túžbu po víťazstve, ale v lotérii samostatných nájazdov, do ktorých duel dospel, neuspeli. Zvolen po nich zvíťazil 2:1.
[singlepic id=41192 w=560 h=373 float=center]
Zvolenčania sa ujali vedenia v zápase už na začiatku štvrtej minúty. Andrej Podkonický zakončil brejk bekhendovou strelou, na ktorú bol Tomek prikrátky. Piešťanci boli aktívnejší strieľali častejšie ako Zvolenčania, ale gól sa im streliť nedarilo.
Dočkali sa až na konci druhej tretiny, keď sa vo vlastnom oslabení presadil Jakub Ručkay. Gólovú prihrávku mu v brejku naservíroval brat Henrich.
V tretej tretine nastrelil v 51. minúte Škvaridlo len tyč a v závere Piešťanci nevyužili presilovku, preto nasledovalo predĺženie. V ňom sa Zvolenčanom nedarilo nájsť recept na obranu hostí, ale ani Havrani neprekonali zvolenského brankára. Rozhodnutie teda priniesla až lotéria menom samostatné nájazdy, ktorou končil už tretí zápas série. V ňom sa do piešťanskej brány postavil namiesto Tomeka Ondrejka. Zvolenskí hráči ho prekonali dva razy, zatiaľ čo Piešťancom sa nepodarilo skórovať ani raz. Zvolen vyhral 2:1. Ďalší duel je na pláne v pondelok 1. apríla o 18:00 hod v Piešťanoch.
Autor: ht Ilustračné foto: T. Niščák

REKLAMA

Reklama

fitness sity cvicenia

Reklama

Populárne články