Connect with us

Šport

Hokej: Havrani začnú play off proti Popradu doma

Published

on

Reklama

V poslednom 54. kole základnej časti hokejovej Tipsport extraligy sa rozhodlo o konečnom poradí a nasadení postupujúcich mužstiev do pavúka play off. Piešťany skončili v základnej časti na  4. mieste a v prvom kole privítajú na domácom ľade 8. marca Poprad. 

Už dlhodobejšie mali istotu prvého miesta vice-majstri z HC Košice, ktorí vyhrali základnú časť s náskokom 12 bodov. Košice vyzvú do prvého kola play off ôsmeho v poradí po základnej časti, MHC Martin. (Tip na víťaza : 95/5)

Reklama

Druhú dvojicu v boji o semifinále tvorí HK Nitra, ktorá skončila po základnej časti na druhom mieste a siedmy v poradí HKM Zvolen. V tejto atraktívnej sérii sa popri kvalitnej hre očakáva aj divácky „súboj“ v hľadisku. Nitra a Zvolen patria medzi mužstvá s vysokou rivalitou medzi fanúšikmi. (Tip na víťaza : 70/30)

REKLAMA

Reklama

PN-KY_banner_Benji

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KKSeqJnW5p4[/youtube]

Konflikt Bryndziarov (Zvolen) v Nitre

Tretiu štvrťfinálovú dvojicu tvoria HC 05 Banská Bystrica a HK 36 Skalica. Banská Bystrica po minuloročnej ôsmej priečke vypadla s veľkým rivalom zo Zvolena. Tento rok bystrickí „barani“ s americkou enklávou v mužstve poskočili po základnej časti do prvej štvorky. Skalica ako farma Slovana Bratislava v základnej časti podávala veľmi nevyrovnané výkony a skončila o jednu priečku horšie, ako minulý rok. (Tip na víťaza : 70/30)

Poslednú dvojicu o postup do semifinále tvoria ŠHK 37 Piešťany a HK Poprad. Podľa postavenia v tabuľke po základnej časti by malo ísť o najvyrovnanejšiu sériu. Tá začína na piešťanskom zimnom štadióne v pondelok  10. marca o 17.oo hod. (Tip na víťaza : 55/45). Druhý zápas sa hrá v Piešťanoch hneď v utorok 11. marca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rL36AjumATU[/youtube]

Atmosféra z piešťanské zimného štadióna z jari 2013.

Autor: Rasťo Gavora

Populárne články