Connect with us

Šport

Hokej: Havrani prehrali v Poprade po predĺžení

Published

on

Reklama

V piatom kole hokejovej extraligy cestovali hokejisti ŠHK 37 Piešťany v piatok 27. septembra do Popradu. Náskok dvoch gólov, ktorý si Havrani vypracovali v druhej tretine, v treťom dejstve premrhali a nasledovalo predĺženie. V ňom sa po druhý raz v zápase presadil Popradčan Roman Tomas a Poprad tak vyhral 3:2.

[singlepic id=35508 w=520 h= float=center]

Reklama

V prvej tretine duelu pod Tatrami sa diváci gólu nedočkali. Piešťanci síce dvakrát zohrievali trestnú lavicu, ale Popradčanom sa ani jednu presilovku nepodarilo využiť.

V druhej tretine sa po niečo vyše troch minútach hry presadila posila Piešťan z NHL Tomáš Tatar, ktorý otvoril gólový účet zápasu. O minútu a pol zvyšoval na 0:2 Martin Chylo. Za tohoto stavu družstvá odchádzali na druhú prestávku.

Reklama

V tretej tretine sa Podtatrancom podarilo otvoriť svoj gólový účet v 48. minúte počas presilovky o dvoch hráčov. Skóroval Roman Tomas. O necelé dve minúty sa Popradu podarilo vyrovnať. Druhý gól domácich strelil Robert Sabolic. Keďže ďalší gól nepadol, nasledovalo predĺženie.

V 64. minúte duelu mali Popradčania možnosť hrať presilovku 4:3. Dve plus desať minút dostal od rozhodcov Marek Mertel za seknutie a nešportové správanie. Na jej zužitkovanie potrebovali domáci pol minúty. Po druhý raz sa v zápase presadil Roman Tomas.

Ďalší extraligový zápas odohrajú hráči ŠHK 37 Piešťany v nedeľu 30. septembra o 17:00 h v Žiline.

Autor: ht Ilustračné foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články