Connect with us

Šport

Hokej: Dorast HK Havrani po dvoch rokoch konečne na domácom ľade. Šiestaci zdolali Nitru!

Dorastenci HK Havrani po dlhej dobe odohrali súťažné zápasy na domácom zimnom štadióne, v ktorých síce podľahli Topoľčanom, ale výkon a show pripravenou pre divákov určite potešili všetkých zúčastnených fanúšikov. Z víkendových zápasov určite najviac rezonuje zaslúžené víťazstvo šiestakov v Nitre, po výbornom kolektívnom výkone. Siedmaci takisto podali skvelý výkon v Ružinove a vyhrali. Do súťažného kolotoča vstúpili už aj piataci.

Published

on

Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany
Reklama

 

Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany

Reklama

5. HT

HK Havrani Piešťany- Karpatský 18 Sokol Pezinok (Miklovič M.) 1:3 na tretiny

So silným súperom sme dokázali držať krok len prvú polovicu, kde sa nám podarilo uhrať remízu, ak by sme premenili dva nájazdy za fauly, tak sme mohli prvú aj vyhrať. V druhej polovici sa už prejavila sila súpera a zaslúžene ju vyhral. Za predvedený výkon sa nemusíme hanbiť a musíme ďalej tvrdo pracovať.

Reklama

 

6. HT

HK Havrani Piešťany – HK Nitra 6:0 na tretiny (Vydarený 3, Lušňák 3, Pekarovič, Seman, Súcky F.)

Všetci hráči si zaslúžia pochvalu za predvedený výkon. Každú tretinu zápasu sme dokázali s Nitrou vyhrať. Hrali sme s chuťou a verím, že v takýchto kolektívnych výkonoch budeme pokračovať.

 

7. HT

HK Ružinov Bratislava – HK Havrani Piešťany 2:4 na tretiny  (Bernovský 2, Rusnák, Benka, Klučár, Uváčik S., Telenický)

Úvod zápasu bol v našej réžií. Druhú tretinu súper potrestal naše chyby a zrazu bol zápas vyrovnaný. Tretiu tretinu to bola dráma až do konca, no so šťastným záverom pre nás. Chalani bojovali až do konca.

 

8. HT

HKM Skalica – HK Havrani Piešťany 8:4 (Baluška, Durec, Jakovlev, Strečanský)

V zápase sme aj napriek prehre boli lepší, o čom hovorí aj pomer striel 30 ku 52 v náš prospech. Bohužiaľ, súper bol strelecky efektívnejší, a tak sa nám nepodarilo bodovať.

 

9. HT

HK Ružinov Bratislava – HK Havrani Piešťany 12:3 (Učen 2, Mitošinka)

Prvá tretina bola z našej strany veľmi zlá, ale celkovo celý zápas bol z našej strany „špatný“. Všetci hráči podali podpriemerný výkon. Takto nemôžeme hrať hokej. Verím, že sa hráči poučia a ďalší zápas bude o 100 percent lepší.

DORAST

HK Havrani Piešťany – HC Topoľčany 3:6 (Mišík K., Libant, Charvát)

Do zápasu sme vstúpili veľmi zle a prvá tretina rozhodla o zápase. V ďalších tretinách sme si vytvorili niekoľko príležitostí na stelenie gólu, ale bohužiaľ v koncovke sa nám nedarilo, a tak sa nám už gólový náskok súpera nepodaril dobehnúť.

 

HK Havrani Piešťany – HC Topoľčany 2:4 (Arbecík M., Mišík K. )

V zápase sme sa rýchlo dostali do vedenia po využitej presilovke. Dobrý začiatok, ale pokazila zle dohratá tretina, kde sme si po vlastných chybách nechali streliť tri góly. Aj keď sme súpera prestrieľali, trpeli sme zase na neefektivitu. Boli sme dnes lepším mužstvom, ale bohužiaľ hokej sa hrá na góly a tých sme dali menej.

 

Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany Hokej zápas dorastu HK Havrani s HC Topoľčany - spoločná fotografia s Patrikom, pre ktorého zbierali peniaze z benefície

 

TS HK Havrani / red Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články