Connect with us

Šport

Futbalistov PFK Piešťaný čaká náročný štart v štvrtej lige

Muži PFK Piešťany odštartujú sezónu 2024/2025 ako nováčik štvrtej ligy náročným zápasom. V sobotu 3. augusta doma privítajú favorita súťaže z južného Slovenska, Gabčíkovo. V jeho drese sa predstaví aj Oleksandr Kovchar, ktorý Piešťancom pomáhal vlani Piešťanom získať postup.

Published

on

Futbal PFK Piešťany
Reklama

Počas letnej prípravy sa tím pod vedením trénera Martina Krajčoviča zameral na zdokonaľovanie hernej činnosti jednotlivca a pracoval na organizácií či systéme hry. Tím na sociálnych sieťach informoval o letných posilách, ktorými sú Tadeáš Vailing a Matej Slovák. Obaja sa presadili v prípravnom zápase proti Rohožníku, ktorý Piešťanci vyhrali 4:1.

V príprave sa muži Piešťan stretli aj s treťoligovou Sereďou, ktorej podľahli 1:3. V generálke pred štartom 4. ligy hráči PFK Piešťany cestovali do Bratislavy, kde nastúpili proti Interu. Podľahli mu 1:4.

Reklama

Štvrtá liga bude pre hráčov Piešťan výzvou. „Vieme čo nás bude čakať. Je to veľmi náročná súťaž, takže budú nás čakať ťažké zápasy. Pred štvrtou ligou máme rešpekt, ale nie strach. Verím tomuto mužstvu, že má kvalitu a ukáže to v novej sezóne,” vyjadril sa na margo očakávaní pre nasledujúcu sezónu tréner M. Krajčovič.

Zápas proti ŠK Gabčíkovo odštartuje na piešťanskom futbalovom štadióne v sobotu 3. augusta o 17:00 h.

Reklama

-th-

Populárne články