Šport

Cenný kov v Paríži nezískala, prstienok od Piešťanca však áno!

Vodná slalomárka Eliška Mintálová je na jednej strane smutná, že sa jej nepodarilo vybojovať na olympiáde vo Francúzsku vytúžený cenný kov. Na druhej strane však na Paríž a Eiffelovku bude mať vzácne spomienky. Včera zverejnila post s fotografiou a informáciou, že povedala áno, svojmu dlhoročnému priateľovi, bývalému kajakárovi Tomášovi Kačicovi z Piešťan. Ten momentálne pôsobí aj v pozícii asistenta trénera.

Published

on

Reklama

„Povedal som áno, áno, áno🥹. Vytúžený lesk na krku síce nemám, ale na mojom prsteníku áno🥹. A aký krásny . Milujem ťa Tomáš Kačic Zásnuby pod eiffelovkou, OMG , to je fakt niečo. Nová etapa začína,“ zverila sa Eliška Mintálová svojim fanúšikom.

Eliška Mintálová pred olympijskými kruhmi

Olympionička bývala v Piešťanoch pomerne často, keďže tu býval jej priateľ. Momentálne už spolu žijú pri Bratislave, Tomáš má však v Piešťanoch stále úspešnú firmu.

Reklama

Napríklad v roku 2020, počas covidových obmedzení, na Váhu v kúpeľnom meste aj trénovala. Parťáka jej robil práve Tomáš Kačic. Eliška sa na chvíľu posadila aj do Tomášovho rýchlostného kajaku, naopak on si vyskúšal kajak na divokú vodu a spolu si užili príjemné chvíle i v nepríjemnom období.

Tomáš Kačic a Eliška Mintálová počas tréningu na Váhu počas covidových obmedzení v roku 2020

-th- Foto: FB Eliška Mintálová, Tomáš Hudcovič

Reklama

 

Súvisiace články:

Z karantény na tréning do Piešťan. Vodná slalomárka Eliška Mintálová sa pripravuje ako sa dá

Populárne články