Connect with us

Novinky

Vyskúšajte špeciálne valentíske menu v El Brasere – kačacie prsia na sene i filet z ostrieža

Published

on

Reklama

Valentínsky víkend je tu. Ak si ho chcete užiť so svojou polovičkou a nechať si pohladiť chuťové poháriky, určite navštívte reštauráciu El Brasero. Šéfkuchár Peter Bracho spolu s ostatnými členmi tímu, pre vás chystajú jedinečné špeciálne valentínske víkendové menu, ktoré si môžete vychutnať už od piatku.
brasero

Hoci sa El Brasero sa zameriava na prípravu jedál na drevenom uhlí, ktoré im vozia až z Argentíny, jedálny lístok je zostavený tak aby vyhovel aj tým najnáročnejším. Jedlá pripravujú v špeciálnom uzavretom grile vyrobenom na zákazku v Barcelone. Počas nadchádzajúceho víkendu si môžete vychutnať vynikajúce kačacie prsia, ale aj ostrieža nílskeho.

Reklama

Ako prípitok sa vrámci menu bude podávať pohár sektu. Predjedlom je domáce kuracie Paté s hruškovým chutney a domácim chlebíkom pečeným priamo v reštaurácii.

V rámci hlavného chodu máte na výber kačacie prsia Magred, pečené na sene s kelovou pralinkou plnenou Foie Gras, konfitovaným zemiakovým pyré, pečenou cibuľkou a Remy Martin omáčkou alebo si môžete dopriať filet z ostrieža nílskeho podávaný s karfiolovým krémovým arborio rizotom, tekvicovou omáčkou a kôprovým olejom.

Reklama

Bodkou menu je dezert – čokoládová guľa plnená zmrzlinou podávaná s kakaovou espumou a horúcou čokoládovou omáčkou.

Nemusíte si dať celé menu, ale si ho môžete zostaviť z ponuky sami. Okrem toho si môžete vybrať z noviniek na jedálnom lístku.

Reštauráciu El Brasero nájdete na prízemí Hotela Pavla, Sad Andreja Kmeťa 76, Piešťany. Rezervácie +421 33 791 3216 / +421 918 749 301. Viac tiež na facebookovej stránke.

PR

Reklama