PR Články
V nedeľu už variť nemusíte, v Tematíne to s láskou urobia za vás
V nedeľu už variť nemusíte, v Penzióne a Reštaurácii Tematín to urobia za vás. Vy si môžete vychutnať sviatočnú pohodu s vašimi blízkymi, nemusíte strácať čas nakupovaním, varením a následným upratovaním.
Reštaurácia Tematín v Moravanoch nad Váhom vás pozýva na nedeľné rodinné menu, ktoré pre vás pripravujú s láskou z tých najlepších, starostlivo vyberaných surovín s dôrazom na sezónnu ponuku a lokálnych slovenských dodávateľov.
Hydinu dodáva rodinná farma Topoľnica, kde ju chovajú vo voľnom výbehu. Čerstvé ryby vozia do Tematínu z neďalekého rybníka v Drahovciach, maslo pochádza z Agrofarmy Červený Kameň, jahody a ďalšie sezónne ovocie je od ďalších lokálnych pestovateľov. „V našej kuchyni nenájdete polotovary ani priemyselné dochucovadlá. Prirodzenú chuť jedla zdôraznia bylinky dopestované v našej bylinkovej záhradke,“ vysvetľuje Miroslava Raušlová.
Reštaurácia Tematín ponúka každú nedeľu trojchodové menu s domácou limonádou v cene 9,90 €/osoba. Cena za polovičnú detskú porciu je 4,50 €.
Na nedeľu 21. júna pre vás v Tematíne pripravili:
Slepačí vývar s domácimi rezancami
Morčaciu roládu s mortadellou, bylinkami a zemiakovou kašou
alebo bezmäsitú verziu
Risotto so špargľou a parmezánom
Jahodovú zmrzlinu
Bazovú limonádu
Môžete si tiež vybrať z aktuálnej a la carte ponuky.
Obed si vychutnáte v klimatizovanej reštaurácii, ale za príjemného počasia určite aj na krytej terase penziónu. Pre deti je k dispozícii detský kútik a ihrisko.
PR