Connect with us

Novinky

Posledné hodiny roka si môžete v Tematíne dopriať jedinečné gurmánske zážitky

Published

on

Reklama

Feniklový šalát s pomarančom, kozím syrom obaleným vo vlašských orechoch, či pečený steak z jeleňa marinovaný v medovine, to je len kúsok gastronomického potešenia, ktoré vás čaká na Silvestra v Reštaurácii Tematín. Prežite posledný deň roka s jedinečnými gurmánskymi zážitkami.

silvester2015

Reklama

Počas silvestrovského večera v Penzióne a Reštaurácii Tematín si môžete vychutnať výnimočnú štvorchodovú večeru. Na prípitok sa bude podávať Prosecco Perlae Naonis Brut, Friuli DOC. Nasledovať bude Feniklový šalát s pomarančom, kozím syrom obaleným vo vlašských orechoch a marinovanými hrozienkami s domácou brioškou. Určite si pochutíte aj na Šafránovom rizote s mascarpone a limetkou, píniových orieškoch a parmezáne. Jedinečný zážitok pre chuťové poháriky ponúkne tiež pomaly pečený steak z jeleňa marinovaný v medovine so šípkovou omáčkou a opekanými šúľancami. Na záver menu sa pripravuje Grilovaný ananás na mede s koriandrom a domáca vanilková zmrzlina.

Počas noci bude k dispozícii taktiež teplý a studený bufet. Vychutnať si môžete tiež lahodné francúzske syry, či pečenú pražskú šunku s klinčekami a nebude chýbať ani tradičná kapustnica.

Reklama

O zábavu sa postará DJ Pege a napätie si môžete užiť pri žrebovaní tomboly. Cena vstupného je 50 eur na osobu. Rezervácie na čísle 0905 425 962.

PR

Reklama