Novinky
Klobásky trošku inak ponúknu Farmárske trhy
Na farmárskych trhoch sme si už zvykli na mäsiara pána Peleca a jeho „maďarské špeciality“. Na strednom Slovensku sa klobásky robia trochu inak. Obsahujú menej papriky, viac korenia a cesnaku a hlavne sa údia aj dva dni. Chuť je potom výraznejšia.
Zvlášť sa hodia na varenie, či pečenie. S čerstvo nastrúhaným chrenom, či horčicou je to lahôdka. Na trhoch nájdete už aj túto „verziu údenín“, samozrejme aj s tlačenkou, jelitami, podhrdlinou, atď.
Nájdete ich hneď vedľa údených rýb, ktoré sme „zaviedli“ na minulých trhoch a niektoré druhy zmizli už na obed. Oplatí sa prísť skôr, výber je bohatší. Počasie má byť krásne, škoda byť doma!
Farmárske trhy sa uskutočnia vo štvrtok 24. októbra od 8:00 h.
PR
Táto správa je platenou formou reklamy. Informujte aj vy o vašej ponuke viac ako 60-tisíc čitateľov portálu www.pnky.sk. Podrobnejšie informácie na inzercia@pnky.sk, alebo 0910 960 610.