Reklama
Food revolution day v Penzión & Reštaurácia Tematín***
Nositeľom myšlienky a zakladateľom celosvetového hnutia Food revolution day je Jamie Oliver a 15. mája sa bude konať už jeho 4. ročník. Je to výzva pre školy, škôlky, firmy či jednotlivcov, aby v tento deň (ale nielen tento) venovali svoj čas a pozornosť tomu, čo budú konzumovať, aby zdieľali svoje skúsenosti s ostatnými, podelili sa o recepty, či posunuli ďalej svoje know-how ako zdravšie a zodpovednejšie pristupovať k stravovaniu.
Prvýkrát sa k tejto iniciatíve pripája aj reštaurácia Tematín a na piatok 15. mája pripravila ponuku Jarného degustačného menu, ktoré rešpektuje filozofiu prinášať hosťom prvotriednu kvalitu jedál s uprednostnením lokálnych dodávateľov a sezónnej ponuky bez používania akýchkoľvek umelých dochucovadiel či polotovarov.
Pochutiť si budete môcť na tomto menu:
Terina z kuracích pečienok s marinovanou hruškou
Kuracie stehná vykostené a marinované v jogurte s korením Tandori, zeleninový bulgur a koriandrový dressing
Teľacie medajlónky s hráškovým pyré, sušenými paradajkami, cisárskym hráškom, šalotkou a parmezánovou omáčkou
Višňový parfait s čokoládovou hľuzovkou
Cena degustačného menu je 16 €/osoba a v prípade vášho záujmu vás poprosíme o rezerváciu vopred na tel.č. 033/7970481 alebo emailom: tematin@tematin.sk.
Aktuálne novinky nájdete aj na našej FB stránke alebo www.tematin.sk.
Tešíme sa na vašu návštevu.
PR