PR Články
El Brasero – nová reštaurácia, ktorá sľubuje výnimočný zážitok všetkých zmyslov
![](https://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5130621w.jpg)
Kuracie stehno plnené Foie Gras a marhuľovou fášou podávané s domácim
karlovarským knedlíkom, blanšírovanou zeleninou a kuracím jus alebo Teľací steak s restovanou cibuľou a šampiňónmi, jarnou zeleninou a špeclami – to je len malá upútavka na výnimočné gastronomické špeciality, ktoré si od dnes môžete vychutnať v novej reštaurácii El Brasero na prízemí hotela Pavla.
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5130667w.jpg)
Kuracie prsia Supreme plnené bryndzou podávané so špargľovým rizotom,pečenými cherry rajčinami a kuracím jus
Za vznikom reštaurácie stoja prevádzkovatelia tematických reštaurácií Le Griffon a Elizabeth. El Brasero sa zameriava sa na prípravu jedál na drevenom uhlí, ktoré im vozia až z ďalekej Argentíny. Jedlá pripravujú v špeciálnom uzavretom grile vyrobenom na zákazku v Barcelone. Jedálny lístok je zostavený tak aby vyhovel aj tým najnáročnejším.
Okrem v úvode spomenutých mäsitých špecialít nájdete v jedálnom lístku i jedlá z čerstvých rýb ako Tigrie krevety a chápadlá z kalamára so sépiovými krúpami a
krevetovou omáčkou, či Morského vlka na špenáte a cesnaku so cherry rajčinami, batátovým pyré a rybacou omáčkou.
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5140734w.jpg)
Morský vlk na špenáte
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5140700w.jpg)
Tigrie krevety a chápadlá z kalamára
Pochutiť si môžete tiež na krémových rizotách z arborio ryže ako napr. Krémové arborio rizoto s mascarpone a kúskami sušených kačacích pŕs a samozrejme na rôznorodých steakoch (flank, rib eye, Tennessee steak…).
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5140746w.jpg)
Cviklové arborio rizoto z kúskami cvikle a parmezánom
Za zmienku určite stojí spomenúť, že v jedálnom lístku nájdete aj Tomahawk steak, ktorý má cca 1 kg a ponúkajú ho pre dve osoby alebo pre jednu veľmi hladnú.
Mäsá sa pripravujú pri vysokej teplote vďaka čomu zostávajú šťavnaté a kvalitné drevené uhlie dodáva jedlu jedinečnú chuť. Jedlá pripravené takýmto spôsobom sú označené na jedálnom lístku BBQ.
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5220017w.jpg)
Tomahawk steak
Reštaurácia pripravuje aj obedové menu a víkendovú menu. Príjemné posedenie na terase
uvítajú iste i cyklisti, ktorí si svoj bicykel môžu odložiť do stojana hneď v tesnej blízkosti terasy.
El Brasero na prízemí hotela Pavla na nábreží Váhu otvára dnes v piatok 12. júna o 17:00 h. Neváhajte a príďte si vychutnať jedinečný zážitok zo špičkovej gastronómie.
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5220061w.jpg)
Tennessee steak-sviečkovica marinovaná v Jack Daniels whiskey BBQ
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5220041w.jpg)
Rib eye – vysoký roštenec časť hovädzieho chrbta s veľkým mramorovaním BBQ
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5130690w.jpg)
Rolka z hovädzieho lýtka na červenom víne s cesnakovo-majoránkovým krupotom a konfitovanou mrkvou
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5130681w.jpg)
Teľací steak s restovanou cibuľou a šampiňónmi, jarnou zeleninou a špeclami BBQ
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5130649w.jpg)
Sous – vide bravčová krkovička so zelerovým pyré, kúskami pečenej zeleniny a domácimi šúľancami na medveďom cesnaku BBQ
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5130592w.jpg)
Parfé z bazového kvetu
![](http://www.pnky.sk/wp-content/uploads/2015/06/P5130570w.jpg)
Pečený ananás BBQ s karamelovým kokosom a vanilkovou zmrzlinou
PR