PR Články
Chlapci na panvici prinášajú nový vietor do piešťanskej gastronómie
Možno ste už zachytili značku Chlapci na panvici, ale nezisťovali ste viac. Práve teraz vám vysvetlíme o čo ide. Chlapci na panvici je nová partia kreatívnych chalanov, ktorí sa snažia priniesť čerstvý vánok do piešťanskej gastronómie. Zaoberajú sa cateringom pre rodinné oslavy, či firemné akcie, ale taktiež vyrábajú výnimočné domáce produkty z kvalitných surovín.
Ich produkty sú malými umeleckými dielkami. Urobia všetko pre to aby vaša malá, či väčšia rodinná oslava dopadla na výbornú. Zabezpečia vám celý catering za primeranú cenu a vy nemusíte stáť v kuchyni, ale užívať si úlohu hostiteľa či oslávenca.
Chlapci na panvici vedia poskytnúť rovnako cateringové služby pri firemných akciách a udalostiach. Sú schopní zabezpečiť servis a kvalitné menu podľa výberu klienta aj na mieru.
Vyskúšajte studenú kuchyňu, teplý bufet, pečené dobroty ako kolená, rebierka a iné,
chlebíčky, misy, či pečené misy z produkcie Chlapcov na panvici.
Z kuchyne Chlapcov na panvici môžete tiež ochutnať domáce produkty z kvalitných surovín bez pridávania konzervačných látok. Super domáce paštéte, lunchmeat, či konzervovaná zelenina v podaní Chlapcov na panvici sú chuťovým i vizuálnym zážitkom.
Chuťové poháriky si môžete nechať pohladiť v priestoroch Campingu Pullmann a Saint Tropez Baru, kde majú chlapci na panvici svoju základňu. Ak máte chuť sa dobre najesť môžete ochutnať špeciality ako sú domáce hovädzie burgre, BBQ rebierka, krídelka Buffalo wings a iné grilované špeciality. Samozrejmosťou sú aj sezónné špeciality alebo veľmi obľubená držková polievka, ktorá si našla už svoju stálu klientelu.
Okrem toho si v Saint Tropez Bare môžete dať aj prvotriedne načapované pivo s výčapným systémom Nostalgia. Pri prejazde cyklotrasou si zastávka na pivku u „Pullmanna“ našla už veľa priaznivcov. Na pivo sú chlapci veľmi hákliví a teda pristupujú k nemu s veľkou profesionalitou od údržby a čistoty pivného potrubia až po jeho servírovanie.
Počas leta chystajú chlapci aj veľa spoločenských podujatí zameraných na gastronómiu, klienti sa okrem ochutnávok budú môcť dozvedieť aj veľa o surovinách, alebo samotných receptoch, či už formou ukážok alebo komentovaným varením.
PR