Connect with us

Kultúra

Plesajte s Lúčnicou v Kúpeľoch Piešťany, vítané sú aj kroje

Published

on

Reklama

Fašiangy na Slovensku sa od dávnej minulosti nesú v znamení ľudových zábav, veselosti, hier a maškarád. V sobotu 14. februára 2015 sa bude plesať na ľudovú nôtu na 4. fašiangovom bále v piešťanských kúpeľoch, v prekrásnom prostredí secesného hotela Danubius Health Spa Resort Thermia Palace*****. Špeciálnym hosťom večera je umelecký súbor Lúčnica.

kupele plagat

Reklama

Lúčnica, ako nositeľka slovenskej ľudovej kultúry, so svojím hudobným programom, tanečnými vystúpeniami, ukážkami fašiangových zvykov a energiou sebe vlastnou je zárukou nezabudnuteľného večera pre domácich i zahraničných hostí. Napokon, fašiangový bál v Kúpeľoch Piešťany nie je určený len kúpeľným hosťom, vstupenky sú dostupné pre každého na recepcii hotela Thermia Palace.

Aj slávnostné oblečenie bude v ľudovom duchu. Popri tradičných plesových šatách sú vítané najrozmanitejšie ľudové kroje. Súťaž o najkrajší kroj prisľúbil riaditeľ hotela Josef Provázek, ktorý sa každý rok spolu so svojím tímom oblieka podľa témy plesu.

Reklama

lucnica_hugo

Neodmysliteľnou súčasťou fašiangov je hojnosť dobrého jedla a nápojov. Na bufetových stoloch nebudú chýbať dobroty v podobe zabíjačkových lahôdok, šišiek, fánok a iných fašiangových špecialít. Rušno a veselo bude aj po polnoci, keď sa bude žrebovať tombola. Tí najšťastnejší v nej môžu vyhrať prvú cenu – víkendový pobyt pre dve osoby v hoteli Thermia Palace.

danubius_health_spa_resort_thermia_palace_35

O zábavu, hudbu a kulinárske pochúťky sa postará ochotný personál hotela Thermia Palace, návštevníkom stačí vziať si so sebou dobrú náladu a fašiangové kostýmy.

 Vstupenky na 4. fašiangový bál, ktorý sa uskutoční 14. februára 2015 v hoteli Thermia Palace v Kúpeľoch Piešťany, sú v predaji priamo na recepcii hotela. V prípade záujmu si ich môžete rezervovať na čísle 033/775 6111.

Tešíme sa na Vašu návštevu!

(PR, foto: Hugophoto, www.danubiushotels.sk)

Reklama