Kultúra

Návštevníci Topfestu dostanú zľavu na kúpalisku Eva

Published

on

Reklama

Podľa dlhodobých predpovedí počasia budú tropické horká pretrvávať aj počas budúceho víkendu. Každému návštevníkovi Topfestu, ktorý sa uskutoční 29. a 30. júna na piešťanskom letisku, preto organizátori ponúkajú originálne osvieženie.

[singlepic id=15928 w=320 h=240 float=right]Každý, kto sa preukáže festivalovým náramkom dostane počas jeho trvania na legendárnom piešťanskom kúpalisku zľavu. Dospelí zaplatia 2 eurá a deti od 6 do 12 rokov 1,50 eura. Najmä pre cezpoľných účastníkov festivalu bude táto akcia určite dôvodom, prečo sa vybrať do centra mesta a užiť si letné Piešťany.

Reklama

Kyvadlová doprava ich v pravidelných intervaloch dovezie okrem železničnej stanice aj k obchodnému domu Kocka, odtiaľ to je po Teplickej ulici do centra už celkom blízko.

Osvieženie však nájdu aj priamo v areáli festivalu. Pripravených bude až 72 spŕch s teplou vodou. Počet TOI TOI búdok dosiahne tento rok číslo 300. Parkovisko má kapacitu neuveriteľných 7-tisíc miest a občerstvenie nájdu návštevníci vo viac ako 70 stánkoch.

Reklama

Topfest myslí aj na zdravie. Každý, kto si musí odložiť svoje lieky v chlade, môže využiť služby stanovísk záchranárov.

(mp)

Populárne články