Connect with us

Kultúra

Návštevníci Topfestu dostanú zľavu na kúpalisku Eva

Published

on

Reklama

Podľa dlhodobých predpovedí počasia budú tropické horká pretrvávať aj počas budúceho víkendu. Každému návštevníkovi Topfestu, ktorý sa uskutoční 29. a 30. júna na piešťanskom letisku, preto organizátori ponúkajú originálne osvieženie.

[singlepic id=15928 w=320 h=240 float=right]Každý, kto sa preukáže festivalovým náramkom dostane počas jeho trvania na legendárnom piešťanskom kúpalisku zľavu. Dospelí zaplatia 2 eurá a deti od 6 do 12 rokov 1,50 eura. Najmä pre cezpoľných účastníkov festivalu bude táto akcia určite dôvodom, prečo sa vybrať do centra mesta a užiť si letné Piešťany.

Reklama

Kyvadlová doprava ich v pravidelných intervaloch dovezie okrem železničnej stanice aj k obchodnému domu Kocka, odtiaľ to je po Teplickej ulici do centra už celkom blízko.

Osvieženie však nájdu aj priamo v areáli festivalu. Pripravených bude až 72 spŕch s teplou vodou. Počet TOI TOI búdok dosiahne tento rok číslo 300. Parkovisko má kapacitu neuveriteľných 7-tisíc miest a občerstvenie nájdu návštevníci vo viac ako 70 stánkoch.

Reklama

Topfest myslí aj na zdravie. Každý, kto si musí odložiť svoje lieky v chlade, môže využiť služby stanovísk záchranárov.

(mp)

Populárne články