Connect with us

Kultúra

Funny Faces uvidíme od soboty na MTV

Published

on

Reklama

Hudobný videoklip kapely Funny Faces z Piešťan ku skladbe Big Dancer od dnes vysiela hudobná televízia MTV.

[singlepic id=22153 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Na jej česko-slovenskej mutácii v rámci relácie Home Sweet Home venovanej domácej hudbe sa video mladej indie-rockovej kapely objaví prvýkrát v sobotu 11. mája o 18.50 h. Okrem toho bude zaradený aj do rotácie tejto známej hudobnej TV stanice.

Reklama

„Táto správa nás potešila a zároveň nebudila k tomu, aby sme neprestávali robiť to, čo nás baví. Teraz sa ukazuje, že to má zmysel,“ hovorí manažér Funny Faces Richard Trebatický a dodáva: „Máme pocit, že sa stále posúvame ďalej. Chalani na sebe tvrdo pracujú, aby boli s výsledkom viac ako spokojní.“

Všetkým členom kapely záleží podľa jeho slov najmä na kvalite. Aj preto zatiaľ nie je jasné, kedy vydajú fanúšikmi dlho očakávaný debutový album. „Pravdu povediac sami to nevieme. Nejaké nové songy sú nahraté, ale nepôjdeme s tým von až kým si nebudú istí, že je to to, čo chcú mať na albume. Dávame si veľmi záležať na zvuku a celkovom masteringu. Takže oficiálny deadline momentálne neexistuje,“ pokračuje Richard.

Kapelu Fanny Faces bude najbližšie vystupovať v piatok 17. mája o 22.00 h na Námestí slobody v Piešťanoch počas City Festu. O deň neskôr, 18. mája, zahrajú v Bratislave v rámci projektu Hudba z mesta spolu s kapelami Walter Schnitzelsson a La3no Cubano.

O videoklip ku skladbe Big Dancer sa postaral Josh Cohen z Veľkej Británie. Autorom myšlienky je Mário Manas a Michaela Malina. Práve oni sú aj hlavnými postavami príbehu natáčaného v Londýne. Postprodukciu mal na starosti Martin Solovič z Nového Mesta nad Váhom.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=mfpUBABpmow[/youtube]

Text: Tlačová správa

Populárne články