Connect with us

Kultúra

Funny Faces si dajú krátku pauzu. Uvidíme ich na Grape

Published

on

Reklama

Zatiaľ čo prednedávnom boli živé vystúpenia slovenských kapiel v Piešťanoch hotovou udalosťou, v poslednom období nevedia fanúšikovia dobrej hudby kam skôr. Za uplynulé tri dni sa tu uskutočnilo päť koncertov. Prvý z nich už vo štvrtok 23. februára v Cottone.

[singlepic id=26445 w=320 h=240 float=left]Funny Faces si tu spravili párty, na ktorú boli pozvaní nielen ich blízki kamaráti, ale aj fanúšikovia. Lúčili sa so svojim manažérom Richardom Trebatickým, ktorý odchádza do Kanady zbierať skúsenosti. Starostlivosti o kapelu sa však nevzdáva a už teraz má s nimi ďalšie plány.

Reklama

Samozrejme by mala nasledovať ďalšia štúdiová nahrávka a po nej aj ďalší videoklip. Ten aktuálny k skladbe Big Dancer Funny Faces púšťali na obrazovkách v Cottone a od fanúšikov naň dostali pozitívnu odozvu.

Okrem toho odohrali svoje štandardné živé vystúpenie, pričom pridali aj niekoľko coverov. Keďže niektorých členov kapely čakajú onedlho maturity, so živými vystúpeniami sa na chvíľu odmlčia. Najbližší potvrdený termín ich koncertu je na piešťanskom letisku počas festivalu Grape.

Reklama

[nggallery id=1473]

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články