Koktail
Piešťanský víkend jahodových pochúťok odštartoval, pozrite sa na tú „baštu“
Od dnes do nedele si môžu zákazníci reštaurácií a kaviarní, ktoré sú členmi oblastnej organizácie Rezort Piešťany, užiť Piešťanský víkend jahodových pochúťok. Zukcmann Villa, kaviareň hotela Park a hotela Máj sa spojili s miestnym producentom ovocia Plantex Veselé a pripravili zaujímavú kulinársku ponuku.
V Zukmann Ville na pešej zóne sa podáva Jahodový Aperolspritz alebo Jahodové bellini, čo sú lahodné letné nápoje. Ako hlavný chod pripravili kuchári v tomto podniku Filet tresky s jemne pikantou jahodovou salsou a výberom listového šalátu. Dopriať si môžete tiež domáce palacinky s vanilkovou ricottou, jahodami a sorbetom.
V kaviarni hotela Park sa zamerali na sladké pochúťky. Prvou je Jahodová poézia, teda nadýchaný smotanovo – tvarohový krém s jahodami. Ďalej si môžete objednať Jahodovo – rebarborový pie – krehké cesto plnené osviežujúcou jahodovo – rebarborovou plnkou s lahodnou šľahačkou. A do tretice Falošné jahodové tiramisu, čo je ľahký piškót prekladaný jogurtom a jahodami.
V kaviarni hotela Máj môžete ochutnať jahodovú bublaninu z nadýchaného domáceho piškótového cesta bez umelých prísad a jahodový ovocný pohár so šľahačkou a zmrzlinou, ktorého základom je výberová zmrzlina HS select.
Podrobnejšie info tu.
-inf- Foto: Zuckmann Villa