Koktail
Krakoviansky Červený kríž pozýva na fašiangovú zabíjačku
Jaterničky, tlačenka, pečené mäso, kapustnica, guláč a huspenina. To sú tradičné zabíjačkové pochúťky, ktoré môžete ochutnať na fašiangovej zabíjačke v Krakovanoch 2. februára.
[singlepic id=30106 w=320 h=240 float=left]Miestna skupina Slovenského červeného kríža pozýva na príjemné posedenie pri ľudovej hudbe a dobrom jedle. Tradičné spracovanie prasaťa, tak ako to robili naši predkovia, zabezpečia skúsení odborníci. Starší ľudia si môžu zaspomínať na časy, keď sa zabíjačky konali pravidelne v každom dome, mladší sa oboznámia so zvykmi spojenými s touto udalosťou.
Zabíjačka začína 2. februára o 10.00 h v Kultúrnom dome Krakovany.
Text a ilustr. foto: MP