Koktail
Ako na to… Pavlova torta
Chcete potešiť svoje chuťové poháriky? Na oslavu Medzinárodného dňa žien sme pre vás pripravili výnimočne dobrú Pavlovu tortu, ktorá je kombináciou ľahkej ovocnej torty a krémového zákusku. Dobrú chuť.
[youtube]http://youtu.be/QC2s980gQc0[/youtube]
Suroviny na prípravu: 6 bielkov + štipka soli, 300 g práškový cukor, 2 PL vanilkový puding, 2 PL citrónová šťava, 250 ml šľahačková smotana, 1 ks stužovač šľahačky, 2 ks vanilkový cukor, 200 g mascarpone alebo extra jemný tvaroh alebo Bánovecká nátierka, čerstvé ovocie podľa chuti v recepte použité 2ks banány, 1ks kivi, hrsť hrozna a 3ks väčšie jahody.
Čas prípravy: čas prípravy korpusu a dokončenie torty 45 minút, pečenie 60 minút na 150 stupňov, 30 minút na 100 stupňov a postupné dosušenie vo vypnutej rúre až po vychladnutie korpusu približne 120 minút.
Dobrú chuť Vám praje Diana Turňová a Lukáš Turňa!