Aktuality
Vianočné gastro na Hotelke je plné nápadov
Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera od 14. decembra láka verejnosť na sviatočne prestreté tabule, vianočné cukrovinky, sladké pochúťky, ale aj ukážky barmanských a kuchárskych zručností. Otvorili tam Vianočné gastro 2011. Atraktívne pohľady, chute i vône môže každý zažiť aj 15. decembra od 9.00 do 17.00 h.
Na slávnostnej recepcii pred štartom tohto podujatia nechýbal nemecký veľvyslanec ani zástupcovia kraja a mesta. Hostí čakali ukážky spoločenských tancov, obsluha na kolieskových korčuliach aj sabráž – otváranie sektu odseknutím hrdla fľaše. Stoly boli tak nápadito naaranžované, že sa mnohým nechcelo do rozmanitých pochúťok ani pustiť. V ďalších častiach školy ich čakali ukážky sviatočného prestierania a vianočné sladkosti.
[nggallery id=1291]
Text a foto: Martin Palkovič