Connect with us

Aktuality

Hotelák najlepší v technike prípravy kávy

Published

on

Reklama

Na siedmom ročníku Majstrovstiev Slovenska v príprave kávy a čajového nápoja Barista junior 2015, ktorý sa konal v stredu 25. marca v Nových Zámkoch získal študent Hotelovej akadémie Ľudovía Winteta v Piešťanoch Šimon Janík ocenenie za najlepšiu techniku prípravy kávy.

barista orez 2

Reklama

REKLAMA

kia-042015-500

Reklama

Mladého baristu pripravovali pedagógovia Milan Elčík a Andrea Školková. „Sme radi, že sa už niekoľko rokov venujeme práve baristike a výstupom našich študentov do praxe skvalitňujeme kultúru podávania kávy na Slovensku,“ uviedol riaditeľ Hotelovej akadémie Ľ. Wintera Ladislav Blaškovič.

batista 1

Zdroj: Tlačová správa

Populárne články