Connect with us

Reklama

Vianočné trhy budú krajšie a bohatšie

Published

on

Reklama

Vysoký štandard, ktorý minulý rok nastavili organizátori Vianočných trhov v Piešťanoch, bude tentoraz prekonaný. Pripravuje sa rozšírenie vianočného mestečka a s ním aj ponuky jedál, nápojov a kultúrneho programu.

polnocna-01

Reklama

Piešťany budú aj tento rok jedným z mála miest, v ktorých sa polnočná omša slúži na námestí. Štedrý deň je príležitosťou na výnimočné stretnutia a Vianočné trhy sú miestom, kde sa takéto stretnutia môžu uskutočniť. Nielen počas najkrajších sviatkov v roku, ale aj v období adventu.

Aj preto otvorí vianočné mestečko svoje brány už v piatok 28. novembra a obyvatelia a návštevníci Piešťan si budú jeho pohostinnosť užívať až do prvého dňa nového roku.

Reklama

V tomto období pre nich spoločnosť B&R Group a agentúra Ruka Hore pripraví niekoľko tematických večerov. Na svoje si prídu milovníci jazzu, country aj balkánskej hudby. Sviatočné obdobie bude pravidelne spríjemňovať ľudová muzika. Na pestrý program sa môžu tešiť aj návštevníci ľadovej plochy na Winterovej ulici. Stánky s občerstvením nebudú tentoraz chýbať ani pri nej. Piešťanskí „havrani“ tam odohrajú exhibičný zápas a deti dostanú možnosť naučiť sa niečo nové v hokejovej škole.

Novinkou budú fotografické sochy s vianočnou tematikou, široká ponuka tradičných slovenských špecialít a množstvo nových stánkov na pešej zóne. Okrem toho sa môžeme tešiť na koncerty kapiel ako Slniečko, Kmeťo band a Kabát revival. Na Námestí slobody tiež spoločne oslávime Silvestra, Štefanskú zábavu a deti tam privítajú Mikuláša.

FullSizeRender

FullSizeRender1 (pr)

Reklama