Connect with us

Kultúra

Iron Maiden chceli pristáť na piešťanskom letisku

Published

on

Reklama

Pred svojím vystúpením mali členovia britskej metalovej legendy priletieť do Piešťan na svojom Boeingu 757. Organizátori festivalu Topfest tento nápad z bezpečnostných dôvodov zamietli.

[singlepic id=43301 w=520 h=340 float=center]

Reklama

 

Informoval o tom cas.sk a citoval PR manažéra festivalu Jána Kakaščíka: „Hľadáme náhradné letecké spojenie, keďže toto lietadlo je obrovské a potrebuje veľkú dráhu na pristávanie. Nebolo by to možné aj preto, lebo na dráhe plánujeme zriadiť parkovisko pre návštevníkov. Skupina tak pravdepodobne dorazí na koncert vrtuľníkom.“

Reklama

Známa je pritom tým, že sa na svojich turné presúva vlastným Boeingom 757, ktorý ma prezývku Ed Force One. Pilotuje ho samotný spevák skupiny Bruce Dickinson.

Iron Maiden prídu na piešťanské letisko so svojou metalovou show vo štvrtok 27. júna, hneď v prvý deň konania festivalu. Meno hotela, v ktorom prenocujú, zatiaľ nie je známe. Organizátori im museli ponúknuť viacero alternatív.

Na jubilejnom desiatom ročníku očakávajú rekordnú účasť. „Počet návštevníkov obmedziť nemusíme, keďže samotný areál je nadimenzovaný na cca 60-tisíc ľudí a také číslo takmer s istotou nedosiahneme, aspoň nie tento rok,“ uviedol Ján Kakaščík a dodal, že doterajší predaj vstupeniek je najlepší za posledné roky.

[youtube width=“560″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=dF0H6x84ix4[/youtube]

(mp) Foto: Wikiepdia.org/Gst

Populárne články