Connect with us

Aktuality

Cyklista zrazil pri Sĺňave korčuliara a ušiel

Published

on

Reklama

Korčuliar vystríha ostatných pred arogantným cyklistom, ktorý mu na kolokruhu spôsobil zranenie. Chodník okolo Sĺňavy je neustále obľúbenejší. Tí, ktorí ho využívajú preto k sebe musia byť ohľaduplní.

[singlepic id=42624 w=320 h=240 float=right]„Za toto by som rád poďakoval neznámemu cyklistovi, ktorí ma dnes pri korčuľovaní okolo 10.30 h zozadu zrazil na vale medzi Dinom a hrádzou,“ napísal nám Igor Murín. Vinník nehody nemal ani toľko odvahy, aby zastavil. „Zbabelo ušiel a spomalil asi až 200 metrov ďalej, aby sa pozrel ako sa zdvíham zo zeme.“

Reklama

Korčuliar utrpel ľahké zranenie, ale v prípade zrážky cyklistu napríklad s dieťaťom, by mohli byť následky oveľa horšie. Niektorí Piešťanci už na kolokruh z obavy o bezpečnosť svojich detí ani nechodia. Najviac neohľaduplných ľudí je ta podľa nich najmä vtedy, keď je uzatvorený prechod cez hať.

„Všetkých chcem varovať, aby si dali pozor na muža na bicykli, ktorý je oblečený v čiernom cyklistickom drese so žltými pruhmi. Pokiaľ by sa náhodou našiel svedok tejto situácie a vedel by popísať bližšie neznámeho „hrdinu“, prosím aby sa ozval a varoval ostatných,“ odkázal Igor Murín.

Reklama

REKLAMA
bike-centrum

-red-

Populárne články