Reklama
Ľahké a chutné talianske menu v Domoss Kulináriu
Talianska kuchyňa – to nie sú iba špagety a pizza. Skutočné talianske jedlá sú nápadité, ale jednoduché. Práve tak sa naučia variť účastníci kurzu Domoss Kulinarium už 19. decembra.
Chutné jedlá budú pripravovať v príjemnej atmosfére pod odborným dozorom. Pri dobrom víne im profesionálny kuchár Pierluigi „Gigi“ Comi, dlhoročný majiteľ vychýrenej reštaurácie v centra Milána ocenenej Zlatou vareškou, predvedie ako pripraviť pre svojich blízkych gurmánsky zážitok s nádychom luxusu. Na Slovensku sa tento odborník na taliansku kuchyňu preslávil piešťanskou reštauráciou G. Cesare a tohtoročnou účasťou v televíznej súťaži Masterchef.
Menu decembrového Domoss Kulinaria pozostáva z krevetového šalátu z talianskym dezertom, rizota so šampanským a ako dezert sa bude podávať Panna cotta s citrónom.
Domoss Kulinárium štartuje 19. decembra o 17.00 h v priestoroch kuchynského štúdia Domoss – Sykora. Účastníci kurzu varenia sa naučia, ako pripraviť dobré jedlo aj bez striktného dodržiavania receptu, ale s použitím vlastnej intuície. Prihlásiť sa môžete pomocou online formulára. Môžete tiež niekoho potešiť a darovať mu kurz ako predvianočný darček.
Text a foto: Domoss Kulinárium