Koktail
Naučte sa pripraviť rýchle a chutné talianske menu
Predjedlo, hlavné jedlo aj dezert v naozajstnom talianskom štýle naučí účastníkov kurzu Domoss Kulinarium pripravovať šéfkuchár z Milána.
V priestoroch kuchynského štúdia Domoss – Sykora zažijete 12. novembra koncert vôní a chutí. Školu varenia v Piešťanoch s názvom Domoss Kulinárium povedie Pierluigi „Gigi“ Comi, dlhoročný majiteľ vychýrenej reštaurácie v centra Milána ocenenej Zlatou vareškou. Na Slovensku sa tento odborník na taliansku kuchyňu preslávil piešťanskou reštauráciou G. Cesare a tohtoročnou účasťou v televíznej súťaži Masterchef.
Domoss Kulinárium sazačne 12. novembra o 16.00 h v priestoroch kuchynského štúdia Domoss – Sykora. Účastníci kurzu varenia sa naučia, ako sa dá pripraviť dobré jedlo aj bez striktného dodržiavania receptu. Gigi im predvedie, že je dobré spoliehať sa na vlastné chute. Talianske menu bude pozostávať z krevetového kokteilu, hlavného jedla Linguine alla Pugliese a dezertu Zabaglione.
Cena kurzu je 40 eur. Prihlásiť sa môžete ihneď prostredníctvom on-line formulára. Viac informácií nájdete tu.