Connect with us

Šport

Permanentky na extraligu čoskoro v predaji. Začala rezervácia

Published

on

Reklama

Hokejoví fanúšikovia si už teraz môžu rezervovať premanentné vstupenky na blížiacu sa extraligovú sezónu.

[singlepic id=30989 w=320 h=240 float=right]Na svoju premiéru v najvyššej súťaži sa pripravujú nielen hráči a vedenie klubu ŠHK 37 Piešťany, ale aj fanúšikovia. Tento rok totiž uvidia na domácom ľade najlepšie slovenské hokejové mužstvá.

Reklama

„Od dnešného dňa je možné rezervovať si permanentné vstupenky na konkrétne miesta prostredníctvom e-mailu zaslaného na adresu permanentky@shk37piestany.sk, kde sa dostanete preklikom na uvedený mail a vyplníte predpísané položky (tribúna, rad, sedadlo, priezvisko/firma, kontakt), prípadne je možné vypísať pripravené tlačivo na recepcii Easton Arény,“ informoval na webe hokejového klubu jeho manažér Jaroslav Laifer.

„Tým dávame možnosť zarezervovať si miesta, na ktoré ste zvyknutí a sedávali ste na nich počas minulých sezón,“ doplnil J. Leifer. Predaj permanentných vstupeniek zahajuje ŠHK 37 Piešťany už 2. júla. Po zahájení predaja fanúšikov vyzvú, aby si permanentky prevzali. O konkrétnom čase a mieste ich budú informovať.

Reklama

Cena jednej vstupenky na sedenie je 4 eurá. Na státie bude k dispozícii iba obmedzený počet vstupeniek (300 kusov) a ich cena je 3 eurá. Sezónna permanentná vstupenka na sedenie stojí 100 eur a platí na 28 zápasov základnej časti a v prípade postupu do štvrťfinále bude platiť aj na túto časť súťaže.

Manažér klubu ďalej informoval, že na zimnom štadióne začínajú inštalovať vstupné turnikety, ktoré budú fungovať od novej sezóny: „Inteligentný rezervačný systém by mal umožniť fanúšikom, ktorí si nemajú možnosť zakúpiť permanentnú vstupenku, aby mohli mať predbežnú rezerváciu na svoje obľúbené miesto.“

(mp)

Populárne články