Connect with us

Kultúra

Lodenicu ovládne metal

Published

on

Reklama

Hviezdou minifestivalu metalovej hudby bude bratislavská stoner metalová kapela Mandragora. Trash metal budú zastupovať Bloodspot z Nemecka, doom metal Doomas z Novej Bane a piešťanskú hardcoreovú scénu zastúpi kapela Paralyzed. Minifestival sa začína v piatok 4. mája o 19.30 h v Lodenica Muzik Pube

Mandragora je slovenská stoner metalová kapela, ktorá fungovať v roku 2006 najprv ako štúdiový projekt, ktorý sa po nahratí prvého albumu Elohim, postupne zmenila na koncertnú kapelu. Na aktuálnom turné prezentuje svoju novú tvorbu, ktorú by mala na jeseň vyjsť ako album.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=f4Sjywk76wI[/youtube]

Nemecká kapela Bloodspot zaznamenáva úspechy u milovníkov trah metalu po celej Európe. Známa je najmä vďaka svojej pódiovej show, ktorú predvedie aj v Lodenici.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=AcQe_M-9Oc0[/youtube]

Doomas z Novej Bane onedlho čaká vystúpenie so známou kapelou Moonspel a intenzívne sa pripravujú na nahrávanie nového albumu. V Lodenici predvedú svoj doom metal.

Štvrtou kapelou, ktorá sa fanúšikom tvrdej hudby predstaví je Paralyzed z Piešťan. Partia sa dala dohromady v lete 2011 a vystúpenie v Lodenici bude jedným z jej prvých koncertov.

-inf-

Reklama