Connect with us

Aktuality

Piešťanský McDonald’s otvorili. Pásku strihal aj primátor

Sieť rýchleho občerstvenia má na Slovensku už štyridsiatuštvrtú prevádzku. Ako sme avizovali, dnes sa konalo slávnostné otvorenie McDonald’s na okraji Piešťan a rovnako je od dnes podnik prístupný verejnosti. Pásku pri otvorení slávnostne prestrihol aj primátor mesta Peter Jančovič.

Published

on

Prevádzka McDonald’s v Piešťanoch
Reklama

 

„Otvorením už 44. prevádzky na Slovensku expandujeme do nového mesta a upevňujeme našu pozíciu najväčšej siete reštaurácií v krajine. Sme radi, že prinesieme naše produkty a služby bližšie k obyvateľom a návštevníkom tohto známeho kúpeľného mesta. Sme presvedčení, že naša nová reštaurácia bude vyhľadávaným miestom stretnutí s jedinečným zákazníckym zážitkom. Obľúbenosť našej značky rastie a je to aj vďaka zvyšovaniu dostupnosti a komfortu našich reštaurácií, a starostlivosti o zákazníka,” uviedla Lucia Poláčeková, PR manažérka McDonald’s pre ČR/SR.

Reklama
Otvorenie McDonald’s v Piešťanoch - pásku strihal aj primátor Peter Jančovič (vpravo)

Otvorenie McDonald’s v Piešťanoch – pásku strihal aj primátor Peter Jančovič (vpravo)

Okrem samotnej prevádzky je zákazníkom k dispozícii aj služby Drive Thru, tzv. McDrive pre objednávanie a výdaj jedla priamo z auta. V dohľadnej dobe by mala začať fungovať aj doručovacia služba McDelivery v rámci partnerstva so spoločnosťou Wolt.

V reštaurácii by malo nájsť prácu takmer 80 zamestnancov. Prevádzkuje ju licenčný partner Richard Boháč, pre ktorého ide v rámci McDonald’s už o druhý podnik.

Reklama

TS/red Foto: McDonald’s

Reklama