Connect with us
kačica kapusta lokše - reštaurácia Lodenica kačica kapusta lokše - reštaurácia Lodenica

Novinky

Reštaurácia Lodenica ponúka aj víkendové menu

Kde sa najesť v príjemnom prostredí, dobre a za rozumnú cenu? Reštaurácia Lodenica v Piešťanoch ponúka okrem tradičného denného menu počas pracovných dní, aj víkendové menu v sobotu a v nedeľu. Ak plánujete rodinnú oslavu, či firemný večierok, ste tu tiež na správnej adrese.

Published

on

Reklama

V tradičnom dennom menu ponúkajú na Lodenici dve polievky a šesť hlavných jedál. Podobne je to aj cez víkend, avšak jedlá sú „sviatočnejšie“. Dopriať si môžete napríklad pečené kačacie štvrte s karamelizovanou červenou kapustou a domáce lokše, či panenku so sušenou slivkou, šípkovou omáčkou a štuchanými zemiakmi. Ak sa vám nechce variť, alebo umývať riad, alebo si len jednoducho chcete dopriať oddych, neváhajte zájsť do Reštaurácie Lodenica aj cez víkend.

Reklama

Na Lodenica pre vás zorganizujú tiež oslavy, rodinné posedenia, svadby, firemné večierky, či stretnutia pri iných príležitostiach, vždy však presne podľa vašich predstáv. V príjemnom prostredí nedávno modernizovanej reštaurácie a kaviarne môžete prežiť pamätné chvíle, na ktoré budete dlho spomínať. Atmosféru dotvára tiež útulná terasa a pohľady na jesennú prírodu Považského Inovca s riekou Váh v popredí.

Tak neváhajte a čokoľvek potrebujete, buď osobne navštívte prevádzku, alebo volajte na číslo 0910 928 222.

Reklama

Reštaurácia Lodenica interiér oslava

Viac informácií tiež na https://www.facebook.com/lodenica.net a https://www.lodenica.net/.

Reklamný článok

Reklama