Connect with us

Aktuality

Záver minulého týždňa smolný pre motorkárov

V závere minulého týždňa sa v piešťanskom regióne stali tri dopravné nehody,  ktorých účastníkom bol aj motocyklista. K najvážnejšej došlo v nedeľu medzi Vrbovým a Prašníkom, nad vodnou nádržou Čerenec. Zasahovať pri nej musel vrtuľník.

Published

on

Nehoda motorky a auta za Vrbovým
Reklama

 

Prvá sa stala pri Drahovciach. „Zatiaľ čo okoloidúci pomáhali motorkárovi, ktorý strhol volant do role, aby sa vyhol prípadnej zrážke s autom, ďalšie dve autá sa zrazili . Ak vidíte na ceste prekážku či dopravnú nehodu, je potrebné zvýšiť opatrnosť, aby sa zabránilo ďalšiemu nešťastiu,“ napísali na sociálnej sieti k udalosti pracovníci odťahovej služby, ktorá zabezpečovala odstránenie vozidiel.

Reklama

Nehoda motorky a auta pri Drahovciach

 

Reklama

V sobotu 21. septembra došlo k zrážke osobného auta Audi a motocyklistu v obci Jalšové.  „Pri zrážke nedošlo k zraneniu osôb. Policajti prítomnosť alkoholu u vodičov nepotvrdili. Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť,“ informovala Zlatica Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

 

Najvážnejšia nehoda sa udiala v nedeľu nad vodnou nádržou Čerenec medzi mestom Vrbové a obcou Prašník  „Podľa prvotných informácií mal motorkár odbočovať vľavo, keď sa zrazil s oproti idúcim autom Mazda. Pri nehode utrpel viaceré zranenia, s ktorými ho záchranári previezli do nemocnice. Presné príčiny a okolnosti tejto nehody naďalej vyšetrujeme,“ uviedla k udalosti Z. Antalová.  Motocyklistu previezol do nemocnice vrtuľník.

 

-red- Foto: SOS odťahová služba Piešťany

Populárne články