Connect with us

Novinky

Majte nádhernú jeseň! Absolvujte tanečné kurzy s Baškou!

Jesenné dni sú tu. Rozmýšľate, ako by ste strávili chladné večery? Jednou z možností, ako prežiť príjemný čas plný radosti a zábavy, je tanec. Na stránke www.tanecsbaskou.sk nájdete ponuku kurzov nielen pre páry, ale aj pre jednotlivcov.

Published

on

Reklama

Tanečný pár - Tanec s Baškou
Ak máte tanečného partnera a chceli by ste sa naučiť základné kroky a figúry štandardných tancov (waltz, tango, valčík…) a latinskoamerických tancov (chacha, bachata, rumba, jive…), tak neváhajte a prihláste sa na kurz spoločenských tancov, ktoré viete využiť aj na plesoch či svadbách. Prípadne môžete venovať sebe a svojmu partnerovi viac kvalitného spoločného času. Kurz je určený pre začiatočníkov a je možné absolvovať ho, aj keď nemáte tanečného partnera.

Začiatok kurzu spoločenských tancov: 8. 10. 2024, každý utorok o 18:30 h.

Reklama

 

Pre dámy tu máme špeciálny kurz, na ktorý nepotrebujete mať partnera, stačí, ak máte rady pohyb a hudbu. Pre vás, milé ženy, je v ponuke kurz Latino pre ženy – začiatočníci. Na tomto kurze sa naučíte ladné ženské pohyby v základných figúrach samby, chachy, salsy, rumby a iných tancov.

Reklama

 

Kurz je vhodný aj pre ženy, ktoré nemajú akúkoľvek skúsenosť s tancom. Trpezlivý a ľudský prístup lektorky vás presvedčí, že tanec je vhodný pre všetkých :)

Začiatok kurzu Latino pre ženy: 10. 10. 2024, každý štvrtok o 17:30.

Viac informácií a prihlášky nájdete na stránke www.tanecsbaskou.sk.  V prípade otázok sa môžete informovať na telefónom čísle 0903 670 784.

Latino - Tanec s Baškou

Reklamný článok

Populárne články