Connect with us

Šport

Dorastenci HK Havrani po dlhšej dobe opäť v domácom stánku. Hrať budú aj pre hendikepovaného Patrika

Družstvo dorastu HK Havrani je opäť realitou. Tento rok už má za sebou dva súťažné víkendy proti súperom z Ružinova a z Nových Zámkov. Na domácom ľade sa v lige predstavia po dlhšom čase už tento víkend. Súčasťou zápasov bude zbierka pre hendikepovaného Patrika a v nedeľu i svetelná šou a tombola. V tento deň hneď po zápase dorastu sa uskutoční nábor hokejových talentov, takže môžete absolvovať s vašimi ratolesťami dve aktivity za sebou.

Published

on

Plagát dorast HK Havrani prvý domáci zápas
Reklama

Dorastenci HK Havrani v prvom ligovom dvojzápase podľahli Ružinovu v oboch dueloch, pričom druhý bol výrazne vyrovnanejší. V Nových Zámkoch odohrali tiež vyrovnané duely. Prvý vyhrali po predĺžení. Druhý tesne prehrali o jeden gól. Počas nadchádzajúceho víkendu si zmerajú sily na domácom ľade s Topoľčanmi, ktoré všetky štyri zápasy aktuálnej sezóny prehrali.

Počas zápasov zbierka pre Patrika

V spolupráci s Asociáciou APPA v Pieštanoch organizujú hokejisti zbierku pre Patrika. Patrik má 28 rokov a lieči sa na DMO spastickú kvadruperézu.

Reklama

plagát Havrani zbierka pre Patrika

 

Reklama

„Je ležiaci, odkázaný na starostlivosť druhých. Je veľkým fanúšikom hokeja, chodí na zápasy a sleduje ho aj v televízií. Potrebuje cvičiť každý deň. Chodieva na pobyt do Hendicentra, kde absolvuje rôzne cvičenia a masáže, ktoré mu pomáhajú na uvoľnenie spasmov. Na pobytoch sa cíti vždy lepšie a šťastnejšie, preto bude rád za každú pomoc, aby mohol pobyty absolvovať častejšie,“ približujú situáciu piešťanskí hokejisti.

Zbierka sa bude konať počas zápasov cez víkendu 21. septembra o 13:30 h a v nedeľu 22. septembra o 12:30 h. Každý, kto sa rozhodne pomôcť, môže vyhrať v tombole, ktorú v nedeľu odovzdá bývalý hokejista Michal Hudec. V nedeľu sa okrem tomboly môžete tešiť aj na svetelnú show a bufet.

Príďte povzbudiť piešťanských Havranov na štadión a zároveň pomôcť dobrej veci!

 

harmonogram domácich zápasov

-red- Zdroj: HK Havrani

Populárne články