Connect with us

Aktuality

Nechajte autá doma – MAD bude zadarmo. V piatok v Trnave, v nedeľu v Piešťanoch

Slovenské samosprávy sa v týchto dňoch tiež zapájajú do Európskeho týždeň mobility. V rámci neho, okrem množstva iných aktivít, poskytujú aj jeden deň, keď je jazda mestskou autobusovou dopravou zadarmo. Mesto Piešťany ponúka túto možnosť svojim obyvateľom a návštevníkom v nedeľu 22. septembra. Trnava zvolila termín na piatok 20. septembra.

Published

on

Reklama

„V piatok 20. septembra bude mestská autobusová doprava v Trnave bezplatná. Cestuj Mestským busom zadarmo bez nutnosti zakúpenia či označovania cestovných lístkov. Cieľom je motivovať občanov k využívaniu verejnej dopravy, znížiť zaťaženie mestských komunikácií osobnými automobilmi a prispieť k zlepšeniu kvality ovzdušia v meste,“ informovali predstavitelia trnavskej samosprávy.

Mesto Piešťany ponúka MAD zadarmo v nedeľu 22. septembra v rámci Dňa bez áut.

Reklama

E-bus ISUZU pred mestským úradom v Piešťanoch

Piešťanská samospráva organizovala v rámci Európskeho týždňa mobility v stredu 18. septembra tiež podujatie, ktorom s prezentovali jej partneri v oblasti dopravy.

Reklama

Okrem iného na akciu zabezpečila spoločnosť Arriva, ktorá Mestu Piešťany poskytuje služby pri zabezpečení hromadnej autobusovej dopravy, e-bus ISUZU NOVOCiti Volt. Záujemcovia v ňom mohli absolvovať okružnú jazdu mestom. Samospráva o tejto možno pred podujatím neinformovala.  Informáciu priniesol v deň akcie busportal.sk.

-th- Foto: busportal.sk. Mesto Piešťany

Populárne články