Connect with us

Novinky

Nový exkluzívny byt v centre Piešťan

Hľadáte veľmi pekné bývanie v samom centre Piešťan? Práve sme dokončili a zariadili posledný 3-izbový byt „Pri Parku“. Moderne a dizajnovo zariadený, priamo v centre Piešťan. V meste, ale pritom v tichej a peknej lokalite – v rezidenčnom projekte Pri Parku, za piešťanským gymnáziom.

Published

on

Reklama

Interiér byt Pri parku Piešťany

Čaká tu na Vás vlastný pekný areál plný zelene, s krásnym vlastným bazénom a priestorom na oddych a relax. Taktiež aj parkovanie je vyriešené priamo v areáli za bránou na diaľkové ovládanie. Doslova za plotom je aj krásny veľký mestský park, do ktorého sa dostanete bráničkou z areálu, ktorá je uzamykateľná čipom.

Reklama

Nový 3-izbový byt s nízkymi platbami za energie Vám ponúka veľmi príjemné bývanie vysokého štandardu s vlastným bazénom, samozrejme k dispozícii je výťah, veľmi pekné spoločné priestory a chodby, ku každému bytu patrí vlastná pivničná kobka.

Bazén má prekrytie a vyhrievanú vodu zo strešných solárnych panelov a tak sa kúpacia sezóna môže končiť až na konci jesene. Vchod do areálu s bazénom je chránený vstupom cez zabezpečené vchody. Okolo bazéna sú k dispozícii lehátka a tak si tu môžete oddýchnuť aj s rodinkou alebo úspešne a zdravo naštartovať nový deň.

Reklama

Bazén Pri parku Piešťany

Nech sa páči, dohodnite si obhliadku na 0911 712 342. Je lepšie je raz vidieť, ako „sto krát“ počuť… Viete si pozrieť tento a aj vzorový bytík.

Pre inšpiráciu si pozrite krátke video

a galériu s fotografiami…

Reklamný článok

Populárne články