Connect with us

Aktuality

Na kľúčové pozície piešťanského mestského úradu hľadajú nových ľudí

Mesto Piešťany hľadá opakovane šéfa pre Odboru životného prostredia a taktiež Odboru investícií a majetku mesta mestského úradu. Záujemcovia sa môžu hlásiť do 7. augusta. V prvom prípade ide o druhý pokus v ostatnom období nájsť vhodného vedúceho, v druhom, podľa zverejnených informácií na webstránke Mesta Piešťany, už dokonca tretí. Nedávno došlo k zmene i na ďalšom dôležitom poste úradu. Novou šéfkou Odboru výstavby a dopravy sa stala od 1. júla Ing. arch. Alena Kubalcová Figurová.

Published

on

Mestský úrad Piešťany
Reklama

Mesto Piešťany hľadá na uvoľnené pozície nových zamestnancov pomerne často najmä v stavebnej oblasti, investičnej oblasti a v oblasti dopravy.

Predošlého výberového konania na post vedúceho Odboru životného prostredia sa zúčastnili dvaja kandidáti. Podľa zverejnenej zápisnice výberový komisia vyhodnotila požadované odborné vedomosti, zručnosti a schopnosti uchádzačov a rozhodla, že neuspeli, Vypísané tak bolo nové výberové konanie.

Reklama

Podmienkou účasti je vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa zamerania na prírodné vedy, riadiaca prax minimálne 2 roky a prax v oblasti životného prostredia minimálne 3 roky. Samospráva ponúka plat stanovený na základe zákona  o odmeňovaní niektorých zamestnancov vo verejnom záujme minimálne vo výške 1367,00 € a maximálne vo výške 1614,50 € (t.j. tarifný plat + 15 % navýšenie + príplatok za riadenia) v závislosti od započítanej praxe. K platu je možné pripočítať ešte  osobný príplatok. Mesto Piešťany ponúka záujemcom aj benefity ako odmeny pri pracovných a životných jubileách, pri narodení dieťaťa, týždeň dovolenky naviac, príspevok zamestnávateľa na DDP a  príspevok na rekreáciu.

Kandidáti na pozíciu vedúceho Odboru investícií a majetku mesta musia mať vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa stavebného alebo technického zamerania a prax v stavebníctve alebo technickej oblasti minimálne 3 roky. Ponúkaný funkčný plat je o niečo vyšší ako v predošlom prípade. Podľa zverejnených informácií je stanovený na základe zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov vo verejnom záujme – minimálne vo výške 1496,00 € a maximálne vo výške 1743,50 € (t.j. tarifný plat + 15 % navýšenie + príplatok za riadenie) pre vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v závislosti od započítanej praxe. K platu sa pripočíta osobný príplatok.
-red-

Reklama

Populárne články