Connect with us

Aktuality

Banka: Ford vrazil do odstavenej Mazdy, tá skončila zapichnutá v hromade dreva

Published

on

Reklama

V piatok 16. februára krátko po 16. hodine sa v obci Banka stala nehoda. Hoci k zrážke dvoch áut došlo neďaleko povestnej ostrej zákruty, tentokrát na vine nebola. Nehoda si vyžiadala zásah hasičov, záchranárov, polície i odťahovej služby. Pre odpratávanie následkov nehody bol neprejazdný jeden jazdný pruh.

https://www.facebook.com/obecbanka/videos/1704732156258573/

Reklama

Posádka z Moravian nad Váhom smerovala od centra obce k zákrute. Z dosiaľ nezistených príčin nabúral Ford v plnej rýchlosti do zaparkovanej Mazdy, ktorá patrí miestnym. Náraz odstavené vozidlo posunul asi o pätnásť metrov a napokon nabehlo na naukladané drevené polená. Svedkovia sa vyjadrili, že vinník nehody zaručene nešiel predpísanou rýchlosťou, svedčí o tom aj kompletne zdemolované auto. Podľa majiteľa je súce do šrotu.

„Vo vozidle Ford sa nachádzali dve osoby, jedna sa zranila a odviezla ju záchranná zdravotná služba. Vykonali sme protipožiarne opatrenia a posypali sme vytečené prevádzkové kvapaliny,“ uviedol na mieste veliteľ zásahu Martin Piškula. Ženu, ktorá sa sťažovala na bolesť ruky, previezli do piešťanskej nemocnice. Hasiči vyprostili vrak z trávnika pomocou navijaka a pomohli s jeho naložením na vozidlo odťahovej služby.

Reklama

-vv-

Populárne články