Connect with us

Novinky

Piešťanský víkend broskyňových pochúťok je v plnom prúde

Published

on

Reklama

Už od včera si vychutnávajú návštevníci Piešťan víkend broskyňových pochúťok V reštaurácii Zuckmann Villa pripravili zaujímavé jedlá z broskýň, ktorými môžete potešiť svoje chuťové poháriky ešte dnes i zajtra (nedeľa 6.8.). Dodávateľom ovocia je miestna pestovateľská firma Plantex z Veselého, takže máte jedinečnú príležitosť vyskúšať chuť nášho miestneho slovenského ovocia, ktoré do kreatívnych jedál spracovali kuchári Zuckmannu.

Aké je teda broskyňové menu? Dopriať si môžete nasledovné lahôdky:

Reklama

• Broskyňový Aperol – Aperol s „augustovým“ ovocím
• Broskyňovo-jogurtové smoothie – letné osvieženie
• Grilovaný kurací filet s broskyňovo-pikantnou salsou , listový šalát – štavnaté maso so sladko ostrou salsou, výber listového šalátu
• Broskyňový koláč – domáci vlažný maslový koláč servírovaný s vanilkovou zmrzlinou
• Grilovaná broskyňa s medovým krémom – opečená broskyňa so škoricou a s medovým mascarpone krémom

Využite príležitosť vyskúšať zaujímavé jedlá a získajte inšpiráciu pre vlastnú tvorbu. Ak chcete stopercentne čerstvé ovocie, môžete si ho v sade vo Veselom nazbierať sami. Samozbery sú už v plnom prúde.

Reklama

PR

Reklama