Connect with us

Koktail

Portrét ženy na poli pri Piešťanoch?

Published

on

Reklama

Na poli východne od Piešťan, tesne za diaľnicou sa vraj nachádza portrét ženy, ktorého vznik je opradený tajomstvom. Vidieť ho pri pohľade z výšky a môžete si ho všimnúť aj keď sa pozorne zahľadíte na satelitnú mapu od spoločnosti google. Mohlo by sa jednať o náhodu vyvolanú eróziou, teda činnosťou vetra prípadne vody, ale do úvahy prichádzajú aj takzvané piktogramy v obilí.

Piešťany v detail

Reklama

REKLAMA

kia-042015-500

Reklama

O tomto úkaze sme sa rozprávali aj s ufológom Miroslavom Karlíkom, pri jeho nedávnej prednáške. K nálezu tváre sa vyjadril v tom zmysle, že by sa mohlo jednať o starší piktogram v obilí. Obilie po tomto neobjasnenom pôsobení totiž mení farbu a v miestach symbolu sa darí aj plodinám, ktoré tam pôvodne nerástli. S trochou fantázie na poli možno nájdete aj známu maľbu od Sandra Botticelliho – Zrodenie Venuše.

Piešťany veľký detail

Obraz na poli si určite nevšimne každý, niekto možno uvidí namiesto portrétu čosi úplne iné. Či sa vám podarí uvidieť záhadnú ženu, budeme musieť ponechať na vašej predstavivosti – rovnako ako vysvetlenie, čo tento podivuhodný úkaz spôsobilo.

-red-

Populárne články