Connect with us

Reklama

Otvorenie Hotela HARMÓNIA 3* a Hotela ALEGRO 3* Piešťany

Published

on

Reklama

Predposledný februárový pondelok 2015 sa slávnostným rautom otvorili dva hotely v tichej časti piešťanskej kúpeľnej zóny v obci Banka – Hotel Harmónia 3* a Hotel Alegro 3*. Obidva hotely sú situované v tichom a zdravom prostredí, na ľavej strane jazera Sĺňava a práve táto pozícia im dáva veľké možnosti v uspokojení potrieb širokej škály turistov.

 2010-08-09 08.13.11

Reklama

Hotel HARMÓNIA 3* nadväzuje na úspešnú minulosť a tradície hotela Odevák 3*, ktorý slúžil rekreantom viac ako 60 rokov a táto skúsenosť je garanciou kvalitného servisu pre zákazníka. Hotel ponúka klientom za pomerne nízke ceny vysokú kvalitu ubytovacích, stravovacích a doplnkových služieb. Hotel je vyhľadávanou destináciou pre klientov stredného a vyššieho veku s cieľom čerpania kvalitných služieb v hotelovom Relax-Centre, zameranom na riešenie problémov s pohybovým ústrojenstvom a súvisiacimi patológiami. Pohodový oddych je dopĺňaný výbornou a bohatou stravou, širokospektrálnym kultúrnym programom a starostlivosťou o klienta.

 Hotel ALEGRO 3* sa profiluje ako zariadenie určené pre rodinný a detský oddych a vďaka svojej vybavenosti aj pre kongresovú turistiku. Vďaka priestranným rokovacím priestorom je vhodný na usporiadanie rodinných podujatí, svadieb, osláv narodenín, oslava výročia a rovnako pre mladých.

Reklama

Dávame do pozornosti aj iniciatívu vedenia hotelov HARMÓNIA 3* a ALEGRO 3* o založení občianskeho združenia (OZ) s názvom „ZA ZDRAVÍM DO PIEŠŤAN“. OZ bude združovať zainteresované subjekty v obci Banka (Piešťany) a jeho hlavným poslaním bude väčšia propagácia cestovného ruchu v tejto časti kúpeľného mesta Piešťany. Činnosť OZ bude rôznorodá, zameraná na propagáciu členov v Slovenskej republike a zahraničí, rovnako organizovanie kultúrno-športových aktivít.

 Tlačová správa

Populárne články